Har du en strategi för framtidens arbete?

Visa vad ni står för. På hemsidan. I jobbannonsen. På intranätet. Våra certifieringar stärker er.

Remote First eller Flexible Remote? Vi erbjuder rätt certifiering för er organisation. Det finns dessutom en individuell certifiering.

Vi har även en årlig utmärkelse där vi uppmärksammar de organisationer som utmärker sig.

Vårt motto - ARW!

Symbolen ARW & vårt företag ACCREWO står för Accelerate Reinvented Workplaces. Vi accelererar förflyttningen som ger både företag och individer stora möjligheter!

Vi är övertygade om att det kommer bli allt viktigare att kommunicera vad organisationser står för. På samma sätt är det viktigt att kunna visa prov på färdigheter. Våra certifieringar syftar till att vara just det kvittot. Oavsett om du representerar ett företag, eller om du är en individ som vill bevisa dina färdigheter inom framtidens sätt att arbeta.

Är ditt företag eller din organisation bäst i Sverige på att vara Remote First? Har ni strategierna på plats, den perfekta digitala verktygslådan, tydliga arbetsvillkor för distansarbete och framförallt – glada och produktiva medarbetare? Då kan du vara årets distansorganisation i Sverige. Det finns även chans att ta del av Global Remote Working Organization of the year awards.

Är din organisation Remote First, eller tillämpar ni Flexible Remote? Ta första steget idag!

Certifieringsprocessen är snabb och görs helt på distans utan dyra konsulter eller massor av nedlagd tid.  Det första steget är ett självtest består av frågor inom olika områden såsom kultur, interna riktlinjer och digitala verktyg. 

Vad ingår i certifieringen?

Badge

Du får använda vår badge i er kommunikation, internt eller på t ex hemsidan. Även en länk som beskriver certifieringen.

Nätverk

Socialisera dig med andra certifierade inne i vårt forum. Ställ frågor och lär av varandra. Kanske till och med föreslå att mötas upp för virtuell fika?

Rabatter

Vi förhandlar fram unika erbjudanden till vårt community. Ju fler vi är desto bättre och fler erbjudande blir det förhoppningsvis.

Experter

Behöver er organisation särskild hjälp? Vi har ett nätverk av partners och experter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få gratis rapport.

Rapporten tipsar dig om hur du kan blir bättre på att att skapa en flexibel arbetsplats med remote first.

Uttyck dig. Besök vår shop med remote merch.

Uttryck dig med våra kläder och tillbehör. Kanske med vår snygga hoodie?