Gör som Spotify, Facebook, Twitter & Microsoft!

Ha en strategi framtidens arbetsliv och erbjud personalen goda förutsättningar. Visa vad ni står för. På hemsidan. I jobbannonsen. På intranätet.

Vi erbjuder rätt certifiering för er organisation. Du svarar på frågor om din organisations kapacitet och kultur inom distansarbete. Det finns dessutom en individuell certifiering.

Vi har även en årlig utmärkelse där vi uppmärksammar de organisationer som utmärker sig.

Är ni oberoende av kontor?

Anser ni att arbete är något man gör, inte något man åker till? Allt fler företag och organisationer inser fördelarna med att erbjuda arbete på distans. De företag och organisationer som uppfyller kraven för ett effektivt distansarbete kan erhålla ett certifikat, Remote First Organization™. Första steget är vårt kostnadsfria test.

Behöver ni ses några dagar i veckan?

COVID-19-pandemin har lett till förbättrad produktivitet och bättre balans mellan arbete och fritid. Till följd av detta introducerar många företag ett långsiktigt och ofta globalt erbjudande om flexibelt distansarbete. De företag och organisationer som uppfyller kraven för ett effektivt flexibelt distansarbete kan erhålla ett certifikat, Flexible Remote Organization™. Första steget är vårt kostnadsfria test.

Vad certifierade organisationer säger

Vi är certifierade "Flexible Remote Organization" eftersom vi primärt jobbar enskilt på distans, men ibland behöver ses och göra saker tillsammans. Testet ger dig aha-upplevelser på saker man borde införa, som kan kompletteras. Detta är en väldigt bra idé och ett kvitto som attraherar kandidater till vårt företag!
Janne Broddesson
VD, B&P Redovisningsbyrå
Vi är certifierade "Remote First Organization". Fler och fler upptäcker fördelarna att jobba där du är. Jag som VD bor själv utomlands och driver ett företag helt remote. Certifieringen stärker vår position som ett framtidsföretag.
Robin Söderström
VD, WhereUare

Är er organisation Remote First eller Flexible Remote?
Ta första steget idag!

Certifieringsprocessen är snabb och görs helt på distans utan dyra konsulter eller massor av nedlagd tid.  Det första steget är ett självtest består av frågor inom olika områden såsom kultur, interna riktlinjer och digitala verktyg. 

Vad ingår i certifieringen?

Badge

Du får använda vår badge i er kommunikation, internt eller på t ex hemsidan. Även en länk som beskriver certifieringen.

Nätverk

Socialisera dig med andra certifierade inne i vårt forum. Ställ frågor och lär av varandra. Kanske till och med föreslå att mötas upp för virtuell fika?

Rabatter

Vi förhandlar fram unika erbjudanden till vårt community. Ju fler vi är desto bättre och fler erbjudande blir det förhoppningsvis.

Experter

Behöver er organisation särskild hjälp? Vi har ett nätverk av partners och experter.

få ditt cv att glänsa

Ditt personliga varumärke. Vår certifiering.

Med vår personliga micro-certifiering, Remote Working Professional, står du ut i mängden. Du visar att du är professionell remote worker.

Som arbetsgivare är detta en väl värd investering att sponsra dina anställda med. Du säkerställer att er personal har kompetensen som krävs. 

Kundrecensioner

Vad våra certifierade säger

Personlig Micro-Certifiering

Gör vårt test och få din certifiering. Det tar ungefär 15 minuter att genomföra.
Det ingår även en Body of knowledge på över 20 sidor, som du kan spara och ha nytta av under hela din remote-karriär!
PRIS: 395 kr exkl. moms

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få gratis rapport.

Uttyck dig. Besök vår shop med remote merch.