Våra partners hjälper dig att bli remote first!

Det kan vara svårt att göra förflyttningen på egen hand. Oroa dig inte! Vi är en plattform som samlar de vassaste aktörerna och konsulterna, så att ditt företag eller din organisation får hjälp att bli remote first, eller varför inte ”work anywhere” som Spotify?

Låt våra partners vara din språngbräda

Anser du att arbete är något man gör, inte något man åker till? Vi vill tillsammans med våra partners, vara din språngbräda till framtidens arbete. Kontakta gärna någon av våra partners. Hör av dig med dina behov så vägleder vi dig till rätt partner!

Whereuare ger dig som arbetssökande möjligheten att jobba hemifrån eller utomlands, med hela världen som ditt kontor. Vi söker dig som värdesätter flexibilitet under eget ansvar och har ett resultatdrivet arbetssätt. Driver du företag ger vi dig möjlighet att upptäcka fördelarna med att rekrytera distansmedarbetare.

Online courses and the largest remote working candidate database in Scandinavia.

Vi bygger Sveriges förmåga till framtidens arbete. Bli partner?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få gratis rapport om Remote Work!
Rapporten tipsar dig om hur du kan blir bättre på att att skapa en flexibel arbetsplats, med distansarbete som ett naturligt och primärt inslag, även kallat “remote-first”.